Αφήνει την υπόθεση της ΕΡΤ ο Γκίκας Μάναλης
Αλλάζει χέρια ο φάκελος ΕΡΤ - ΔΤ - ΝΕΡΙΤ, καθώς ο ειδικός εκκαθαριστής - διαχειριστής Γκίκας Μάναλης που όρισε το υπουργείο Οικονομικών τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό παραίτηση.
Αλλάζει χέρια ο φάκελος ΕΡΤ – ΔΤ – ΝΕΡΙΤ, καθώς ο ειδικός εκκαθαριστής – διαχειριστής Γκίκας Μάναλης που όρισε το υπουργείο Οικονομικών τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό παραίτηση.
Σύμφωνα με Τα Νέα, κατά μία εκδοχή ο Γκίκας Μάναλης πρόκειται να μετακινηθεί, προκειμένου να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στην Attica Bank.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την μετακίνηση επιβεβαίωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας κυβερνητικές πηγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

