Συντριβή του ΠΑΟ από την ΤΣΣΚΑ με 72-49
Την συντριβή γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ με 72-49, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς που έγινε στην Μόσχα στο πλαίσιο του «Γκομέλσκι Καπ». Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με επτά πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Μεσίνα εκτόξευσαν τη διαφορά στο +17. «Είμαστε εκτός ρυθμού» δήλωσε ο Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, με 49-72, στο πλαίσιο του Gomelsky Cup που γίνεται στην Μόσχα. Οι Ρώσοι θα παίξουν στον τελικό του τουρνουά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με επτά πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (16-9), αλλά η ΤΣΣΚΑ με ένα σερί 8-0 στο τέλος του ημιχρόνου, πήρε το προβάδισμα (22-21).
Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Μεσίνα εκτόξευσαν τη διαφορά στο +17 (52-35) έχοντας πολύ καλά ποσοστά και… τρελό ρυθμό.
Παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Πεδουλάκη στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ κράτησε χωρίς δυσκολίες την υπέρ της διαφορά και επικράτησε με το τελικό 72-49.
Τα δεκάλεπτα: 9-16, 31-28, 52-35, 72-49.
ΤΣΣΚΑ (Μεσίνα): Μίτσοφ 9(1), Φριτζόν 6, Πάργκο 10, Τζάξον 6, Κρστιτς 9, Ουίμς 10(2), Βορόνοφ, Σουκόφτσοφ, Κάουν 12, Κριάπα 5(1), Ζαβάτσκας, Χάινς 5.
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 5(1), Κάρι 3(1), Μπατίστ 7, Φώτσης 11(3), Λάσμε 4, Διαμαντίδης 8(2), Γκιστ 2, Παππάς 4, Γιάνκοβιτς 3(1), Ματσιούλις 2.
Gomelsky Cup
Σάββατο (28/9)
Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-61
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 72-49
Κυριακή (29/9)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 16:00
Λοκομοτίβ Κουμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:00
Πεδουλάκης: «Ήμασταν εκτός ρυθμού»
«Ουσιαστικά αυτό που συνέβη είναι ότι είμαστε εκτός ρυθμού. Είχαμε επτά παίκτες απόντες στην προετοιμασία, έχουμε ακόμη κι αυτή τη στιγμή απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Αυτό είναι και το βασικό μας πρόβλημα.
Ήταν το πρώτο μας φιλικό και το πρόβλημα ήταν ότι έλειπαν πολλοί παίκτες και θα πρέπει να βάλουμε και τα παιδιά που προστέθηκαν αργότερα στην προετοιμασία στο παιχνίδι και στο ρυθμό της ομάδας», είπε ο Πεδουλάκης.
Από την πλευρά των παικτών, ο Μάικ Μπράμος είπε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Κάναμε πολλά λάθη, δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιβεβαιώνει «έρευνα» για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID



