Εξώδικο των δασκάλων στο υπουργείο Παιδείας
Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον υπουργό παιδείας και τον περιφερειακό σιευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεορβάθμις Εκπαίδευσης απέστειλε την Πέμπτη η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον υπουργό παιδείας και τον περιφερειακό σιευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεορβάθμις Εκπαίδευσης απέστειλε την Πέμπτη η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Ο συνδικαλιστικός φορέας των δασκάλων προχώρησε στην κίνηση αυτή διαμαρτυρόμενος για την «παράνομη μετακίνηση εκπαιδευτικών ως πλεοναζόντων», με βάση το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων περί τοποθέτησης δασκάλων στα Ολοήμερα Σχολεία, καθώς επίσης για «τη διάλυση κάθε υποστηρικτικής δομής στην εκπαίδευση».
Οι δάσκαλοι προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις, πέρα από τη συνδικαλιστική δράση, για την ανάδειξη των παράνομων ενεργειών της ηγεσίας της εκπαίδευσης και την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια


