
Στη Νέα Υόρκη ο Ευ.Βενιζέλος για τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις εναρκτήριες εργασίες της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο κ. Βενιζέλος θα ξεκινήσει το πρόγραμμα επαφών του με συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν.
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις εναρκτήριες εργασίες της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Ο κ. Βενιζέλος θα ξεκινήσει το πρόγραμμα επαφών του με συνάντηση που θα έχει την Κυριακή με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, κατά την οποία αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του ενεργειακού τομέα.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί επίσης σε δείπνο εργασίας αρκετών υπουργών Εξωτερικών με θέμα συζήτησης την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Τέλος, θα παραστεί και θα μιλήσει σε τρεις Συναντήσεις Υψηλού Επιπέδου, που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του ΟΗΕ μέσα στην εβδομάδα, και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του διεθνούς οργανισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- «Εαρινή Φρυνίχου Unplugged»: Μουσικό φεστιβάλ στο Θέατρο Τέχνης
- Όταν μια κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε νομιμοποίηση, το μόνο που απομένει είναι αντιθεσμικά παιχνίδια
- Γαλλία: Το μεγαλύτερο γυμνιστικό θέρετρο του κόσμου «πνίγηκε» από swingers
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;

