Νέα 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη αποφάσισαν οι καθηγητές
Με 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές, όπως αποφάσισαν στην μαραθώνια συνεδρίασή τους οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Νέες συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη. Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο οι δάσκαλοι.
Με 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές, όπως αποφάσισαν στην μαραθώνια συνεδρίασή τους οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ.
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν νέες συνελεύσεις και γενική συνέλευση των ΕΛΜΕ την Τετάρτη για να καθορίσουν τη στάση τους.
Η πρόταση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες δεν πέρασε. Σύμφωνα με το Mega, το 65,7% των ψήφων ήταν υπέρ των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών, όπως είχε προταθεί και στην προηγούμενη συνεδρίαση, όμως για να επικυρωθεί η απόφαση χρειαζόταν το 66,6% των ψήφων. Και προχώρησαν σε δεύτερη ψηφοφορία όπου αποφασίσθηκε η 48ωρη απεργία.
Οι δάσκαλοι θα συνεδριάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι