Έντεκα οι μνηστήρες για τους λιμένες Χίου και Πύλου
Έντεκα διεθνή και εγχώρια επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης: α) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Χίου ή/και β) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Πύλου. Η επιλογή των υποψηφίων, που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του μήνα.
Έντεκα διεθνή και εγχώρια επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης: α) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Χίου ή/και β) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Πύλου.
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης, προστίθεται στην ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των περιοχών αυτών και κατ’επέκταση στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η επιλογή των υποψηφίων, που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)

