Αποδοκιμασίες κατά Παυλόπουλου έξω από τη Βουλή
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, καθώς και διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Οικονομικού και του Πάντειου Πανεπιστημίου. Άκαρπη συνάντηση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με Σταϊκούρα. Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Πρ.Παυλόπουλου.
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, καθώς και διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Οικονομικού και του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος έξω από τη Βουλή από μερίδα διαδηλωτών.
Μικρή ομάδα ατόμων προπηλάκισε τον πρώην υπουργό και του πέταξε νερό, πριν αυτός μπει στο αυτοκίνητό του και αποχωρήσει.
Αντιπροσωπεία εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είχε νωρίτερα συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, η οποία απέβη άκαρπη.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και των ΤΕΙ ξεκίνησαν από σήμερα, Τρίτη, 48ωρη απεργία αντιδρώντας στην υπαγωγή τους στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων


