Εθελούσια έξοδος για 2.182 στην Τράπεζα Πειραιώς
Την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εθελοντικού προγράμματος αποχώρησης προσωπικού από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών, που έφθασε τους 2.182 υπαλλήλους, αντιπροσωπεύει το 12% περίπου των εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα.
Την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εθελοντικού προγράμματος αποχώρησης προσωπικού από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών, που έφθασε τους 2.182 υπαλλήλους, αντιπροσωπεύει το 12% περίπου των εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στόχος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου ήταν να καλύψει ποσοστό 10% των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άρης Betsson Κ18 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (pics)
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ

