Αρχές Οκτωβρίου η απόφαση της ΕΕ για Αegean – Olympic Air
Η Αegean Airlines ξεκαθάρισε σήμερα, Πέμπτη, ότι δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση ή πληροφόρηση για την τελική έκβαση θετική ή αρνητική της διαδικασίας εξέτασης της σκοπούμενης εξαγοράς της Olympic Air από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό και από την εξέλιξη των διαδικασιών της Επιτροπής οι οποίες δεν προβλέπουν τελική κατάληξη ή απόφαση πριν από τις αρχές Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία την 16/10/2013», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η Αegean Airlines ξεκαθάρισε σήμερα, Πέμπτη, ότι δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση ή πληροφόρηση για την τελική έκβαση θετική ή αρνητική της διαδικασίας εξέτασης της σκοπούμενης εξαγοράς της Olympic Air από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
«Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό και από την εξέλιξη των διαδικασιών της Επιτροπής οι οποίες δεν προβλέπουν τελική κατάληξη ή απόφαση πριν από τις αρχές Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία την 16/10/2013», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται πως στο επόμενο διάστημα η Aegean Airlines θα αποχωρήσει από τα δρομολόγια που συνδέουν την πρωτεύουσα με την Αλεξανδρούπολη, την Κω και την Κέρκυρα.
Στο τέλος του Σεπτεμβρίου η Olympic Air θα προχωρήσει σε διακοπή των πτήσεών της που συνδέουν την Αθήνα με τη Ρόδο, ενώ στις 14 Οκτωβρίου θα διακόψει και τη σύνδεση της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
