Ο Τζακ Νίκολσον εγκαταλείπει την υποκριτική;
Αναβρασμό προκάλεσαν στο Διαδίκτυο φήμες που ήθελαν τον θρύλο της 7ης Τέχνης, Τζακ Νίκολσον να εγκαταλείπει την υποκριτική, εξαιτίας προβλημάτων μνήμης. Δημοσιεύματα ανέφεραν ο ηθοποιός δεν δέχεται πλέον σενάρια, καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του. Ωστόσο, η δημοσιογράφος του NBC, Μαρία Σράιβερ χαρακτήρισε τις φήμες «100% λανθασμένες».
Αναβρασμό προκάλεσαν στο Διαδίκτυο φήμες που ήθελαν τον θρύλο της 7ης Τέχνης, Τζακ Νίκολσον να εγκαταλείπει την υποκριτική, εξαιτίας προβλημάτων μνήμης.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ο ηθοποιός δεν δέχεται πλέον σενάρια, καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του.
«Υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από την απόφασή του: διαταραχή μνήμης» δήλωσε πηγή στην ιστοσελίδα Radar. «Στην πραγματικότητα, στα 76 του, ο Τζακ έχει προβλήματα μνήμης και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες που του ζητείται να θυμάται» προσθέτει η ίδια πηγή.
Η πηγή ανέφερε ότι ο Τζακ Νίκολσον δεν σκοπεύει να αποτραβηχτεί και από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα, σκοπεύει να εμφανίζεται σε τελετές απονομής βραβείων εάν συνεχίσουν να τον προσκαλούν.
«Δεν αποσύρεται από τη δημόσια ζωή, καθόλου. Δεν επιθυμεί κάποιον φόρο τιμής. Είναι ευχαριστημένος που εντάσσεται σιωπηρά στο κλαμπ των συνταξιούχων, όπως ο Σον Κόνερι» δήλωσε στο Radar η ίδια πηγή.
Ο ηθοποιός έχει να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη από το 2010 και δεν έχει άμεσα σχέδια για κάποια ταινία.
Ωστόσο, τις φήμες διέψευσε η δημοσιογράφος Μαρία Σράιβερ του NBC, λέγοντας ότι είναι «100% λανθασμένες».
Μάλιστα, πηγή κοντά στον ηθοποιό αναφέρει ότι ο Νίκολσον διαβάζει σενάρια και ανυπομονεί να επιλέξει την επόμενη δουλειά του.
Ο Τζακ Νίκολσον έχει κερδίσει Όσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τη Φωλιά του Κούκου του 1975 και για το Καλύτερα δεν γίνεται του 1998, καθώς και Β’ Ανδρικού Ρόλου για το Σχέσεις Στοργής του 1984.
Είναι ο ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ: συνολικά 12.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγιώτης Νέστορας: «Μέσα σε 5 χρόνια έχασα κόρη και σύζυγο»
- Ιταλία: Επιχειρηματίας μέλος ακροδεξιού κόμματος ξυλοκόπησε μετανάστη και ανάρτησε το βίντεο
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442