
Να μην εμπλακεί η Ελλάδα σε στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία ζητά η ΔΗΜΑΡ
Η ΔΗΜΑΡ ζήτησε το Σάββατο να μην εμπλακεί η Ελλάδα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, λέγοντας ότι η χώρα «πρέπει να υποστηρίζει την πολιτική λύση, καθώς και την εφαρμογή της διεθνούς νομιμότητας σε οποιαδήποτε παρέμβαση».
Η ΔΗΜΑΡ ζήτησε το Σάββατο να μην εμπλακεί η Ελλάδα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, λέγοντας ότι η χώρα «πρέπει να υποστηρίζει την πολιτική λύση, καθώς και την εφαρμογή της διεθνούς νομιμότητας σε οποιαδήποτε παρέμβαση».
«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μην έχει καμιά εμπλοκή σε στρατιωτικές επεμβάσεις και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προετοιμασίας για τη διαχείριση πιθανού κύματος προσφύγων», τονίζει η ΔΗΜΑΡ αναφορικά με τις εξελίξεις στη συριακή κρίση και τη θέση της Ελλάδας.
Η ΔΗΜΑΡ, επισημαίνει, εξ άλλου, ότι «η εμφάνιση αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών σε ρόλο επισπεύδοντα για στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία, δεν υπηρετεί ούτε το συμφέρον της χώρας μας, ούτε την ανάγκη να μην τροφοδοτηθεί ευρύτερη ανάφλεξη στην περιοχή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
