Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις σε ένα γάμο

5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις σε ένα γάμο

Διάβασε 5 πράγματα που πρέπει να μην κάνεις ώστε να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις: 1.Μη βάλεις άσπρα: Ότι μόνο η νύφη φορά άσπρα, είναι αρκετά γνωστό. Παρ όλα αυτά υπάρχουν ακόμη καλεσμένοι που είτε δε το ξέρουν, είτε το παρακάμπτουν. Αν δε, η πεθερά της νύφης φορά άσπρα, θεωρείται πως έτσι δηλώνει την αντίθεση της με […]

Διάβασε 5 πράγματα που πρέπει να μην κάνεις ώστε να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις:
1.Μη βάλεις άσπρα: Ότι μόνο η νύφη φορά άσπρα, είναι αρκετά γνωστό. Παρ όλα αυτά υπάρχουν ακόμη καλεσμένοι που είτε δε το ξέρουν, είτε το παρακάμπτουν. Αν δε, η πεθερά της νύφης φορά άσπρα, θεωρείται πως έτσι δηλώνει την αντίθεση της με το γάμο.
2.Μη βγάζεις φωτογραφίες πίσω από το φωτογράφο: Με την είσοδο των smartphones στη ζωή μας, σίγουρα θα μπούμε στον πειρασμό να βγάλουμε φωτογραφίες από την τελετή. Μπορεί να μη σου πει κανείς τίποτα, όμως το ζευγάρι σίγουρα θα σε κοιτά περίεργα που δυσκολεύεις το φωτογράφο να τους βγάλει με το καλό προφίλ. Επίσης, τις περισσότερες φορές ο φωτογράφος έχει πληρωθεί καλά για να βγάλει τις καλύτερες φωτογραφίες και δε θα το εκτιμήσει καθόλου να είσαι δίπλα του και να βγάζεις και εσύ.
3. Μην ανεβάζεις φωτογραφίες στα social media. Περίμενε να πάρεις την «έγκριση» της νύφης για τις φωτογραφίες και μετά τις ανεβάζεις. Θα έχει μόνο μία ημέρα του γάμου και σίγουρα θα θέλει να φαίνεται τέλεια σε όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν.
4.Απέφυγε τις αναφορές σε πρώην σχέσεις. Αυτό είναι κάτι που φαντάζει αυτονόητο σωστά; Όχι πάντα. Συνήθως τα νέα ξεκινήματα, φέρνουν συζητήσεις για το πώς ήταν το ζευγάρι στο παρελθόν, ή πως ήταν ο καθένας τους στο παρελθόν. Πρώην σχέσεις, ξενύχτια και άλλα τέτοια ωραία που κανείς δε θα εκτιμήσει όταν αναφερθούν.

5.Μη φορέσεις πολύ στενά ή αποκαλυπτικά ρούχα. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να πηγαίνετε σε ένα γάμο και να βλέπετε κάποια με πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα που «φωνάζει» για προσοχή. Όταν λοιπόν ετοιμάζεσαι, καλό είναι να είσαι καλοντυμένη αλλά όχι να φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ. Αν καθώς στέκεσαι στον καθρέφτη, πρέπει να διορθώνεις συνεχώς το ρούχο, τότε μάλλον δεν είναι καλή επιλογή.

gamos.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024