Τα σχολεία δεν είναι τσιφλίκι κανενός, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Δεν είναι δικά σου τα σχολεία, δεν είναι τσιφλίκι σου, δεν μπορείς να τα κρατάς κλειστά» λέει απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς που ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις από το πρώτοκουδούνι, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Δεν είναι δικά σου τα σχολεία, δεν είναι τσιφλίκι σου, δεν μπορείς να τα κρατάς κλειστά» λέει απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς που ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις από το πρώτοκουδούνι, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ο κ. Κεδίκογλου κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «με την στάση του και τον τρόπο που πολιτεύεται ποντάρει στην πολιτική αστάθεια και την ακυβερνησία».
Για το θέμα των πλειστηριασμών αναφέρει ότι ώς τον Δεκέμβριο η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή το πλαίσιο ρυθμίσεων που θα εξασφαλίζει «την προστασία των αδυνάτων και δεν θα επιτρέπει καταχρηστικές συμπεριφορές».
Δηλώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και εν όψει της διαπραγμάτευσης για το χρέος τον Οκτώβριο επισημαίνει την ανάγκη «να ισχυροποιήσουμε τη θέση της Ελλάδας τηρώντας τις δεσμεύσεις μας και εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για πρωτογενές πλεόνασμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας