Κόντρα στη Λίβερπουλ απογοήτευσε. Απέναντι στην Άντερλεχτ παρουσίασε ένα διαφορετικό, καλύτερο πρόσωπο. Το Σάββατο (23:00) με αντίπαλο της Βαλένθια στο «Μεστάγια» ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι έτοιμος εν όψει της νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που ξεκινά σε μια εβδομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν την Παρασκευή αεροπορικώς για την Ισπανία, όπου θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό τεστ με στόχο να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ο Μίτσελ δούλεψε με τους παίκτες του σε ασκήσεις τεχνικής, κατοχής και πίεσης, αλλά και τακτικής. Προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιμπαγάσα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, στην Ισπανία με τους «ερυθρόλευκους» θα ταξιδέψει ο νεοαποκτηθείς Τόρες, ο οποίος ίσως πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Βαλένθια.

Στην αποστολή για το δυνατό τεστ με τις «νυχτερίδες» συμπεριλήφθηκαν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Τόρες και Βάις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ