Στο σφυρί από την ΕΡΓΟΣΕ 17.500 ελαιόδεντρα στην Πελοπόννησο
Σε πλειστηριασμό βγάζει η ΕΡΓΟΣΕ 17.500 ελαιόδεντρα σε ελαιώνες στη βόρεια Πελοπόννησο, προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο. Πρόκειται για ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε ελαιώνες που απαλλοτριώθηκαν όπως και χωράφια στην Κορινθία και την Αχαΐα, από τα οποία προβλέπεται να διέλθει η νέα σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Πάτρας. Τα δέντρα θα δημοπρατηθούν κατά προτίμηση για μεταφύτευση ή για καυσόξυλα.
Σε πλειστηριασμό βγάζει η ΕΡΓΟΣΕ 17.500 ελαιόδεντρα σε ελαιώνες στη βόρεια Πελοπόννησο, προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Πρόκειται για ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε ελαιώνες που απαλλοτριώθηκαν όπως και χωράφια στην Κορινθία και την Αχαΐα, από τα οποία προβλέπεται να διέλθει η νέα σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Πάτρας.
Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε και τα δέντρα θα πωληθούν κατά προτίμηση για μεταφύτευση ή για καυσόξυλα.
Τα 17.500 ελαιόδεντρα βρίσκονται σε δύο σημεία της βόρειας Πελοποννήσου: Στην περιοχή του Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού και στην περιοχή Ροδοδάφνης-Ερινέου-Παναγοπούλας-Ψαθόπυργου- Ρίου.
Μέλη οργανώσεων από την περιοχή της Αχαΐας διαμαρτύρονται διότι οι ελαιώνες που απαλλοτριώθηκαν είναι μεγάλης ηλικίας με ιστορική αξία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σεισμός 7 Ρίχτερ στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία


