Τριήμερο τουριστικό εισιτήριο των 20 ευρώ για τα Μέσα Μεταφοράς
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες.
Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ για πολλαπλές διαδρομές, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Το εισιτήριο διατίθεται ήδη στα εκδοτήρια του Αεροδρομίου, αλλά και στους σταθμούς του Μετρό στο Σύνταγμα, την Ομόνοια, το Μοναστηράκι, το Θησείο και τον Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
