Έως τη ΔΕΘ η προγραμματική συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ
Έως τη ΔΕΘ αναμένεται να ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία της δικομματικής κυβέρνησης, η οποία θα έχει τη μορφή «εθνικού σχεδίου για τη χώρα», όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι μέλη της κυβέρνησης.
Έως τη ΔΕΘ αναμένεται να ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία της δικομματικής κυβέρνησης, η οποία θα έχει τη μορφή «εθνικού σχεδίου για τη χώρα», όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι μέλη της κυβέρνησης.
Η υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας αναμένεται να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ όπου κάποιοι έλεγαν το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι καθαρό το στίγμα του κόμματός τους έναντι της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τους βουλευτές του Κινήματος ώστε να τους πληροφορούν για όλα τα θέματα.
Ακόμη, στο τραπέζι της σύσκεψης τέθηκε και το θέμα της κινητικότητας, για την οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΠΑΣΟΚ εμμένει στις θέσεις που έχει εκφράσει, δηλαδή ότι θα πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση προσώπων και δομών με αξιοκρατία, διότι, όπως σημειώνουν, «είναι θέμα Δικαιοσύνης, να πειστούν οι πολίτες ότι δεν είναι απλά μια μνημονιακή υποχρέωση, αλλά μια ανάγκη για την εξυπηρέτηση του πολίτη».
Ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι είτε διοικητές οργανισμών είτε γενικοί γραμματείς και των οποίων οι οργανισμοί και οι γενικές γραμματείες στις οποίες προΐστανται, συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στην αξιολόγηση και την κινητικότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)