Κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων
Διήμερο κινητοποιήσεων ξεκινά η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο νέο κύμα διαθεσιμότητας που ετοιμάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Την Πέμπτη πραγματοποιείται παννατική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών. Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί 24ωρη παναττική απεργία και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Διήμερο κινητοποιήσεων ξεκινά για τους δημόσιους υπαλλήλους που συνεχίζουν να αντιτίθενται «στη σφαγιαστική πολιτικών έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων».
Η ΑΔΕΔΥ προχωρά την Πέμπτη σε παννατική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου και προγραματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονονομικών.
Σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, δηλώνοντας έτοιμοι να αποτρέψουν κλείσιμο νοσοκομείων αλλά και απολύσεις.
Στις 11:30 προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.
Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί 24ωρη παναττική απεργία της ΑΔΕΔΥ και συγκέντρωση στις 10:30 στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]


