Ένοπλη ληστεία με λεία 40.000 ευρώ σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Ιωάννινα
Το ποσό των 40.000 ευρώ άρπαξαν το πρωί της Τετάρτης από τα ΕΛΤΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων δύο ένοπλοι, οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο του υποκαταστήματος, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Το ποσό των 40.000 ευρώ άρπαξαν το πρωί της Τετάρτης από τα ΕΛΤΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων δύο ένοπλοι, οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο του υποκαταστήματος, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό.
Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή όπλων, υποχρέωσαν τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν στο ταμείο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη Ζίτσα.
Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο ληστές μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
