Τις 2.400 έφτασαν οι αιτήσεις για το μεταβατικό φορέα ραδιοτηλεόρασης
Στις 2.400 ανέρχονται οι αιτήσεις για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης, μετά από μία εβδομάδα δημοσίευσης της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, προσπάθεια γίνεται να εκπέμψει ο μεταβατικός τηλεοπτικός φορέας κανονικό πρόγραμμα το συντομότερο, χωρίς να προσδιορίζεται χρονικά πότε θα καταστεί αυτό εφικτό.
Στις 2.400 ανέρχονται οι αιτήσεις για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης, μετά από μία εβδομάδα δημοσίευσης της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η αξιολόγηση των αιτήσεων για τις πρώτες 589 θέσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης θα γίνει ηλεκτρονικά από Ομάδα του Ειδικού Διαχειριστή.
Προσπάθεια γίνεται να εκπέμψει ο μεταβατικός τηλεοπτικός φορέας κανονικό πρόγραμμα το συντομότερο, χωρίς να προσδιορίζεται χρονικά πότε θα καταστεί αυτό εφικτό.
Ο πανελλήνιος σύλλογος σκηνοθετών και διευθυντών παραγωγής της ΕΡΤ επισημαίνει πως «υπάρχει αναντιστοιχία των αρχικών δεσμεύσεων για πρόσληψη 2.000 εργαζομένων αποκλειστικώς από την ΕΡΤ με το διαγωνισμό που προκήρυξε η κυβέρνηση».
Σε ό,τι αφορά του εργαζόμενους της ΕΡΤ, την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Αυγούστου, η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσει το 29ο Έκτακτο Συνέδριο στo Στούντιο Ε’ του Ραδιομεγάρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προστατεύεται και αναδεικνύεται ο Ιερός Ναός Παναγίας Κοσμοσώτειρας
- Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Μαρόκου ο Ρεγκραγκί
- Μιχαήλ Άγγελος: Χαμένο σκίτσο πωλήθηκε σε δημοπρασία του Christie’s για 27 εκατομμύρια δολάρια – Πώς βρέθηκε
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών

