
Με κέρδη 2,63% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Υψηλά κέρδη σημείωσε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να τερματίζει τη συνεδρίαση πάνω από τις 860 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Υψηλά κέρδη σημείωσε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης σημείωσε άνοδο 2,63% στις 865,72 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 42,4 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε υψηλότερα κατά 2,50% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,42%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε κέρδη 1,25%.
Ανοδικά κινήθηκαν 97 μετοχές, 30 πτωτικά και 22 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ σε αρνητικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,18%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,60% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,53%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,10% και στην Ιταλία 0,03%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,47%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,34% και ο Nasdaq κατά 0,26%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
