Μες στην Καλή Χαρά: Με αβαντάζ το 29,4% συνεχίζει και τη νέα σεζόν!
Πρόσωπα επιτυχημένα στον τομέα τους όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, ο Κώστας Βουτσάς, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Ζέτα Μακρυπόυλια, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Καίτη Γαρμπή, η Ντέμυ, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι. Φέτος και επειδή η χαρά κρύβεται πίσω από όμορφες εικόνες, η εκπομπή αποδεικνύοντας την αγάπη της για την τέχνη, αποφάσισε να διοργανώσει δύο φωτογραφικούς διαγωνισμούς με θέμα: «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές».
Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή έκθεση στον Εθνικό Κήπο και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Για πολλούς τηλεθεατές η χρονιά είχε μία επιπλέον χαρά!
Πολλοί τυχεροί κέρδισαν μεγάλα δώρα και ταξίδια στους πιο όμορφους προορισμούς του κόσμου.
- Αλλάζει η δυτική πλευρά της πόλης της Ναυπάκτου
- Ο γιος του Μαραντόνα για τον ΜακΤόμινεϊ: «Είναι ο… Ιησούς»
- Ιστορική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου
- Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στην ενεργό δράση με συναυλίες στο Παρίσι
- Φούρνοι Κορσέων: Τι θα δουν οι επισκέπτες στους 2 νέους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους
- ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Ανιστόρητος, απαράδεκτος και χυδαίος! Αυτή είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη, με τα τσεκούρια και την εμφυλιοπολεμική ρητορική
