Intralot: Νέα παράταση στην επαναγορά τίτλων 200 εκατ. ευρώ
Η Intralot αποφάσισε να παρατείνει περαιτέρω την Προθεσμία Λήξης για την επαναγορά τίτλων μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Σε συνέχεια των από τις 17 Ιουνίου 2013, 24 Ιουνίου 2013, 26 Ιουνίου 2013 και 5 Ιουλίου 2013 ανακοινώσεων, η Intralot Luxembourg S.A. ανακοινώνει σήμερα την περαιτέρω παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής της προαιρετικής προτάσεως προς τους κατόχους των υφιστάμενων Εγγυημένων Ανταλλάξιμων Πιστωτικών Τίτλων (Guaranteed Exchangeable Notes) συνολικής ονομαστικής αξίας €200.000.000 (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%), λήξεως το 2013 για αγορά του συνόλου ή μέρους των τίτλων από τον προτείνοντα με καταβολή τοις μετρητοίς.
Η Intralot αποφάσισε να παρατείνει περαιτέρω την Προθεσμία Λήξης μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 και την αναμενόμενη Ημερομηνία Καταβολής την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στις 12 μ. (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) τη Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013, ή το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά.
Οιαδήποτε αναφορά του Πληροφοριακού Σημειώματος στην Προθεσμία Λήξης, στην Ημερομηνία Καταβολής και στην ημερομηνία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων θα πρέπει να θεωρείται ότι αναφέρεται στην αντίστοιχη ημερομηνία όπως αυτή έχει παραταθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο δράστης – Τι θα πει στην απολογία του
- VITA: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Απελευθερώθηκε από τον πόνο»: Πέθανε ο Ρομπ Χιρστ, συνιδρυτής και ντράμερ των Midnight Oil
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
