Διεθνής Ένωση : Σήμερα οι αποφάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος
Εξέπνευσε η προθεσμία των 15 ημερών που είχε δώσει η Τράπεζα της Ελλάδος στη Διεθνής Ένωση για να βρει 6,4 εκατ. ευρώ ή στρατηγικό επενδυτή ο οποίος θα βάλει τα κεφάλαια αυτά.
Η εταιρεία δηλώνει ότι έχει βρει στρατηγικό επενδυτή τον οποίο θα παρουσιάσει και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Εάν ο στρατηγικός επενδυτής δεν κριθεί επαρκής ή φερέγγυος τότε ενδέχεται να κλείσει.
Πέρυσι τον Ιούλιο η Διεθνής Ένωση είχε υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ και μέχρι πρόσφατα είχε καλύψει μόλις 2,01 εκατ. ευρώ.
Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρείας ανέρχονται σε 16 εκατ. ευρώ, κεφάλαια τα οποία λογικά θα κληθεί να καταθέσει ο υποψήφιος επενδυτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άρης Betsson Κ18 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (pics)
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ

