Μακεδονία Παλλάς : Ξεκίνησε ο διαγωνισμός εκμίσθωσης
Η 16η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την περάτωση του μακροχρόνιου πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του ξενοδοχείου, «Μακεδονία-Παλλάς». Η σχετική διαδικασία ξεκίνησε χθες με την έναρξη διάθεσης από τον ιδιοκτήτη ΙΚΑ-ΕΤΑΜ των τευχών της σύμβασης.
Το ΙΚΑ ζητά ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα 137.500 ευρώ, ποσοστό επί του ετήσιου κύκλου εργασιών που μπορεί να φτάσει έως και 12% (για τζίρο από 7 – 11 εκατ. ευρώ), αλλά και ένα υψηλό πακέτο εγγυήσεων, το οποίο αρχικά υπερβαίνει τα 5 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, ο εκμισθωτής υποχρεώνεται να υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός δύο ετών από την έναρξη της μακροχρόνιας μίσθωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»


