Παρατηρήσεις του Στέφενς στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Ο Χουμπ Στέφενς χάρισε την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στους παίκτες του μετά τα δύο διαδοχικά φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, όπου όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά με την Πάσινγκ έκαναν αποθεραπεία, ο Ολλανδός τεχνικός έκανε τις παρατηρήσεις του στους παίκτες για τα λάθη που έκαναν στα φιλικά.
Ο Χουμπ Στέφενς χάρισε την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στους παίκτες του μετά τα δύο διαδοχικά φιλικά επί αυστριακού εδάφους.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, όπου όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά με την Πάσινγκ έκαναν αποθεραπεία, ο Ολλανδός τεχνικός έκανε τις παρατηρήσεις του στους παίκτες για τα λάθη που έκαναν στα φιλικά.
Οι υπόλοιποι παίκτες που πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής με τη Πάσινγκ ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ των 6 και έπαιξαν τουρνουά σε μισό γήπεδο.
Στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» εντάχθηκαν πλέον οι Κωνσταντινίδης και Πέλκας που το προηγούμενο διάστημα είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι
- Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]
- Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Μαρσέιγ 2-3: Γλίτωσαν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, νίκη με εκτελεστή τον Γκρίνγουντ

