Χίλιες λέξεις οι «εικόνες ελπίδας και χαράς» στον Εθνικό Κήπο
Ανάμεσά τους και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών: «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ, καθώς και ένα φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.
Οι οικοδεσπότες της έκθεσης, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα το βράδυ στον Εθνικό Κήπο Αθηνών (είσοδος Α’ από Ηρώδου Αττικού).
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Την επιλογή των έργων της έκθεσης έκανε η κριτική επιτροπή: Κώστας Γάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ και Μαριλένα Σταφυλίδου, φωτογράφος. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Μαριλένα Σταφυλίδου.
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
- Καιρός: Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα – Τι αλλάζει από την Τρίτη
