Καμία αλλαγή στην έκπτωση φόρου στην παρακράτηση μισθών-συντάξεων
Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει σε σχέση με το ισχύον καθεστώς στην προβλεπόμενη έκπτωση φόρου μέχρι 2.100 ευρώ στην παρακράτηση μισθών και συντάξεων, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών.
Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει σε σχέση με το ισχύον καθεστώς στην προβλεπόμενη έκπτωση φόρου μέχρι 2.100 ευρώ στην παρακράτηση μισθών και συντάξεων, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών.
«Σε συνέχεια ορισμένων δημοσιευμάτων αναφορικά με τον υπολογισμό της προβλεπόμενης έκπτωσης φόρου μέχρι 2.100 ευρώ, στην παρακράτηση μισθών και συντάξεων, το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τον ισχύον καθεστώς» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους

