Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο η Αντέλ Εξαρχόπουλος

Στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο η Αντέλ Εξαρχόπουλος

Στην Αθήνα έρχεται η Αντέλ Εξαρχόπουλος, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Ζωή της Αντέλ-Μπλε το πιο ζεστό χρώμα», που συζητήθηκε όσο καμία άλλη και απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα. Η ταινία-αποκάλυψη του φετινού διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας, παρουσία της ίδιας της Αντέλ.

Στην Αθήνα έρχεται η Αντέλ Εξαρχόπουλος, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Ζωή της Αντέλ-Μπλε το πιο ζεστό χρώμα», που συζητήθηκε όσο καμία άλλη και απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα.

Η ταινία-αποκάλυψη του φετινού διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας, παρουσία της ίδιας της Αντέλ.

H «Ζωή της Αντέλ – Μπλε, το πιο Ζεστό Χρώμα» του Αμπντελαντίφ Κεσίς, που θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου από την StraDa Films, καταχειροκροτήθηκε στις προβολές της, επαινέθηκε θερμά από τους κριτικούς, κέρδισε την ύψιστη διάκριση του Φεστιβάλ Καννών και θα κλείσει το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος (ελληνικής καταγωγής) δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, ενώ, στο Φεστιβάλ των Καννών είχε δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί την χώρα μας και με την πρώτη ευκαιρία θα φρόντιζε να το κάνει.

Στην ταινία, η 15χρονη Αντέλ ανακαλύπτει ότι της αρέσουν οι γυναίκες, ερωτεύεται μία, κάνει σχέση μαζί της, αποφοιτά, πιάνει δουλειά, ενηλικιώνεται.

Σε αυτή την ισχνή πλοκή, ο Κεσίς χτίζει το συναρπαστικό πορτρέτο μιας ηρωίδας που θα μπορούσε να ζει στη διπλανή πόρτα. Αυτό που τη διαχωρίζει από τις περισσότερες συνομήλικές της είναι η αποδοχή του έρωτά της για το συναρπαστικό κορίτσι που ακούει στο όνομα Έμμα (Λεά Σεντού, εξίσου εξαιρετική στην ερμηνεία της).

Η Έμμα είναι τεταρτοετής στην Καλών Τεχνών, ξέρει τα πάντα για τη φιλοσοφία και τη ζωγραφική, ενώ προέρχεται από οικογένεια διανοούμενων. Το μόνο κοινό που έχει με τη μικροαστικής καταγωγής Αντέλ είναι η υπέροχη εμφάνιση και το πάθος που μοιράζονται η μία για την άλλη.

Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί 18-29 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024