Αναθεώρησε το Ifo τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας
Αναθεώρησε επί τα χείρω το οικονομικό ινστιτούτο Ifo του Μονάχου τις εκτιμήσεις του για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας το 2013. Σύμφωνα με το οικονομικό ινστιτούτο η γερμανική οικονομία θα αναπτυχθεί φέτος με ρυθμό 0,6% και κατά 1,9% το 2014. Σημειώνεται πως το Δεκέμβριο το Ifo είχε προβλέψει ανάπτυξη 0,7% για το 2013.
Αναθεώρησε επί τα χείρω το οικονομικό ινστιτούτο Ifo του Μονάχου τις εκτιμήσεις του για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας το 2013.
Σύμφωνα με το οικονομικό ινστιτούτο η γερμανική οικονομία θα αναπτυχθεί φέτος με ρυθμό 0,6% και κατά 1,9% το 2014. Σημειώνεται πως το Δεκέμβριο το Ifo είχε προβλέψει ανάπτυξη 0,7% για το 2013.
Οι εκτιμήσεις του οικονομικού ινστιτούτου του Μονάχου παραμένουν πιο αισιόδοξες από αυτές της κυβέρνησης και της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας που αναμένουν για το 2013 ανάπτυξη 0,5% και 0,3% αντίστοιχα.
Η ρυθμός ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας ανήλθε στο 0,1% στο πρώτο τρίμηνο του έτους κυρίως λόγω της ιδιωτικής κατανάλωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Μέση Ανατολή: Αναχώρησε μια πρώτη πτήση τσάρτερ, λένε οι ΗΠΑ – Πάνω από 17.500 Αμερικανοί έχουν επιστρέψει
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
