Ευρώπη ΑΕΓΑ: Αύξηση της ασφαλιστικής παραγωγής κατά 54,63% στο πεντάμηνο
Τη θετική πορεία της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. συγγενούς εταιρίας της ΕΘΝΙΚΗΣ Α.Ε.Ε.Γ.Α, επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος, προ ημερών, στη γενική συνέλευση των μετόχων ανακοίνωσε ότι, στο Α΄ πεντάμηνο του 2013 η παραγωγή ασφαλίστρων αυξήθηκε κατά 54,63% έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος.
Όπως τόνισε ο ίδιος, παρά το περιβάλλον ύφεσης που βιώνει η οικονομία, τα έσοδα από ασφαλιστικές εργασίες ανήλθαν στο ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ από 4,3 εκατ. ευρώ το α΄ πεντάμηνο του 2012, ενώ πρόσθεσε ότι και η φετινή χρονιά θα βρει την εταιρεία υπεραποθεματοποιημένη και με υψηλή κερδοφορία.
Σύμφωνα με τον κ. Μακρόπουλο, η ανοδική πορεία των μεγεθών της Ευρώπης Α.Ε.Γ.Α. οφείλεται στο άνοιγμα και στην ανάπτυξη σε κλάδους όπου μέχρι και πρότινος δεν είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση, στην εξωστρέφεια που επιδεικνύει προς τα δίκτυα πωλήσεων, αλλά και στο πολύ ισχυρό brand name που έκτισε μεθοδικά επί 43 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά.
Στο μεταξύ, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, με καθολική συμμετοχή των μετόχων, οι οποίοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο ισχύον Διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται από 9 μέλη. Στη διοίκηση της εταιρείας μετέχουν οι:
1. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος
2. Σταύρος Κωνσταντάς
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
(Γενικός Διευθυντής Εθνικής Α.Ε.Ε.Γ.Α.)
3. Παρασκευή Κοντοπάνου
(Αναπλ. Γενική Δ/ντρια Εθνική Α.Ε.Ε.Γ.Α.).
4. Katleen Μακροπούλου
(Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων )
5. Ηλίας Κωνσταντόπουλος
6. (Δικηγόρος)
6. Αναστάσιος Τσιρώνης (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου – Δικηγόρος)
7. Χρυσάνθη Σπηλιωτοπούλου
8. Δήμητρα Τσακνιά
9. Πηνελόπη Σταθοπούλου
Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού συμβουλίου λήγει κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Τραγωδία στο Τενεσί – Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά της οικογένειας
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
- Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο, λέει η Ουκρανία
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
