Ο Ολυμπιακός πήρε το «ναι» της Μαρσέιγ για τον Αμαλφιτανό
Σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό φέρεται να ήρθε ο Ολυμπιακός και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τον παίκτη.
Σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό φέρεται να ήρθε ο Ολυμπιακός και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τον παίκτη.
Οι Μασσαλοί δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν ή να δανείσουν τον 28χρονο παίκτη στους «ερυθρολεύκους», χωρίς μάλιστα να τοποθετηθεί κάποια μεγάλη οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Οι ετήσιες απολαβές του πάντως ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να φτάνουν και το 1,5 εκατ. ευρώ.
Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό παραμένει και η υπόθεση του Γιοάν Μολό. Χθες η διοίκηση της Νανσί, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός «απουσίαζε από την προπόνηση, γιατί βρίσκεται σε συζητήσεις με σύλλογο» και αυτό σημαίνει ότι οι Γάλλοι έχουν δεχθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση.
«Τα δημοσιεύματα για τον Μολό δεν μας απασχολούν. Δεν έχει να κάνει με εμάς ό,τι γράφεται στη Γαλλία», ήταν η απάντηση των Πειραιωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



