Μη σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις απολύσεις στην ΕΡΤ
Για το θέμα των απολύσεων στην ΕΡΤ ρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, αποφεύγοντας να δώσει ευθεία απάντηση. «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Κατανοούμε ότι είναι δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Καταλαβαίνουμε και την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική στο μέλλον» είπε.
Για το θέμα των απολύσεων στην ΕΡΤ ρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, αποφεύγοντας να δώσει ευθεία απάντηση.
«Έχουμε δε αυτές τις αναφορές. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Αναγνωρίζουμε ασφαλώς ότι είναι δύσκολες οικονομικές εποχές, και στηρίζουμε την Ελλάδα και τους έλληνες σε αυτή την οικονομική κρίση.
» Καταλαβαίνουμε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και ευημερούσα στο μέλλον.»
Σε επόμενη ερώτηση αν η απόλυση 2.500 ανθρώπων είναι μεταρρύθμιση, η εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο να κάνει.
«Σας ξαναλέω ότι είναι δύσκολες οικονομικές εποχές και στηρίζουμε την Ελλάδα στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
