Βιβλιοπαρουσίαση «Μην κοιτάς την Άμμο» της Αντιγόνης Κοκκινάκου
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
«Το συνοικιακό μπαρ είχε αδειάσει από νωρίς. Μόνο μια παρέα τριών ατόμων που συζητούσε. Η κουβέντα δεν άφησε κανέναν να καταλάβει το πέρασμα της ώρας. Αλλά σε λίγο θα έφευγαν και η ώρα θα γινόταν σαφής• πάντοτε το σε λίγο, πάντοτε οι ώρες. Τα τζάμια είχαν θολώσει απ’ το κρύο. Και καθώς η φωτιά σιγόκαιγε, οι πρώτες αχτίδες έκαναν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Πάντοτε οι αχτίδες έρχονται να φωτίσουν τον ορίζοντα….»
Η Αντιγόνη Κοκκινάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβρη του 1987. Σπούδασε στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κείμενά της δημοσιεύονται στο διαδικτυακό περιοδικό Λόγου και τέχνης Ντουέντε. Το «Μην κοιτάς την Άμμο» είναι το πρώτο της βιβλίο.
Βραδιές στο Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
2103249588
- Οριστική απόφαση: Ακυρώθηκε το Finalissima ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Στο in ο αδερφός ενός εκ των συλληφθέντων «Ο αδερφός μου δεν έχει κάνει τίποτα – δεν την βίασαν
- Παραγωγικό υπόδειγμα και τουρισμός: Διάλογος με αφορμή το Café Economy
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έκκληση να σταματήσει η «αποτρόπαιη βία» του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Λιντς
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ



