Bazaar βιβλίου από τον BHMA FM 99,5 με την υποστήριξη της Mercedes-Benz Ελλάς
Στηρίζοντας τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, η ελληνική εταιρεία έδωσε και φέτος το παρών στο Bazaar βιβλίου του BHMA FM 99,5.
Εκφράζοντας με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη της απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα σε καιρούς κρίσης, η Mercedes-Benz Ελλάς υποστήριξε το Bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός BHMA FM 99,5.
Το Bazaar διοργανώθηκε από την Πέμπτη 30 Μαϊου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών οι οποίοι έσπευσαν να αποκτήσουν «…ένα βιβλίο, με ένα ευρώ για ένα καλό» απέδωσε 176.000 ευρώ, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, ποσό το οποίο αυξάνει στις 566.000 ευρώ τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τα Bazaar βιβλίου του BHMA FM 99,5 για τις ανάγκες του ΚΥΑΔΑ.
auto.in.gr
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες

