Εισέπραττε για πέντε χρόνια τη σύνταξη του αποθανόντα πατέρα του
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισε ακόμα μία υπόθεση παράνομης είσπραξης σύνταξης από το ΙΚΑ. Ο 48χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, λάμβανε παράνομα τη σύνταξη του αποθανόντα πατέρα του, τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο 48χρονος είχε λάβει περίπου 66.000 μέσω ατομικού λογαριασμού και κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη κατ' εξακολούθηση.
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισε ακόμα μία υπόθεση παράνομης είσπραξης σύνταξης από το ΙΚΑ. Ο 48χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, λάμβανε παράνομα τη σύνταξη του αποθανόντα πατέρα του, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Ο 48χρονος είχε λάβει περίπου 66.000 μέσω ατομικού λογαριασμού και κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι ο 48χρονος είχε απογράψει τον πατέρα του, ως ζώντα συνταξιούχο, στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ Λειβαδιάς, χρησιμοποιώντας εξουσιοδότηση, το περιεχόμενο της οποίας είχε πλαστογραφήσει.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λειβαδιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει