Επιβλητικό 4-0 και πρόκριση για τους Σπερς στον τελικό
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είχε σε μεγάλη βραδιά τον Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν ασταμάτητος και τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους έχοντας 6/6 βολές, 14/20 δίποντα και 1/1 τρίποντο!
Πέραν της πρόκρισης, οι Σπερς κέρδισαν και πολύ χρόνο για ανάσες, καθώς οι τελικοί του ΝΒΑ-απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι-Πέισερς (2-1)-θα αρχίσουν στις 6 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]
- Η Ιαπωνία καλεί τον πρεσβευτή της Κίνας για έντονες διαμαρτυρίες
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]