Επιβλητικό 4-0 και πρόκριση για τους Σπερς στον τελικό
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είχε σε μεγάλη βραδιά τον Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν ασταμάτητος και τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους έχοντας 6/6 βολές, 14/20 δίποντα και 1/1 τρίποντο!
Πέραν της πρόκρισης, οι Σπερς κέρδισαν και πολύ χρόνο για ανάσες, καθώς οι τελικοί του ΝΒΑ-απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι-Πέισερς (2-1)-θα αρχίσουν στις 6 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες
- Κρεμονέζε – Νάπολι 0-2: Σπουδαίο διπλό με «ντοπιέτα» του Χόιλουντ
- Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο – Τι λένε οι προβλέψεις για τα έντονα φαινόμενα
- «Ξαναπέθανε» ο Sin Boy; – Η ανάρτηση με το «1990 – 2025» που προκάλεσε σάλο στα social media
