Επιβλητικό 4-0 και πρόκριση για τους Σπερς στον τελικό
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν στον τελικό του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον 4ο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν εκτός έδρας των Μέμφις Γκρίζλις με 93-86 και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι Σπερς, λοιπόν προκρίθηκαν με «sweep» (4-0) στους τελικούς του ΝΒΑ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είχε σε μεγάλη βραδιά τον Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν ασταμάτητος και τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους έχοντας 6/6 βολές, 14/20 δίποντα και 1/1 τρίποντο!
Πέραν της πρόκρισης, οι Σπερς κέρδισαν και πολύ χρόνο για ανάσες, καθώς οι τελικοί του ΝΒΑ-απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι-Πέισερς (2-1)-θα αρχίσουν στις 6 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του
- Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα
- Αντιπολεμική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη – Φώναξαν συνθήματα κατά ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ισραήλ
- Ρέμπραντ: Παγκόσμιο δέος για τον χαμένο πίνακα του «πρώτου ινσταγκράμερ»
- Η ΚΕΔ πάει στα γήπεδα, βλέπει αλλά ο Λανουά σωπαίνει και δείχνει ακατάλληλος
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
