Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πωλείται αμφιλεγόμενο πορτρέτο της Τζολί μετά τη μαστεκτομή

Πωλείται αμφιλεγόμενο πορτρέτο της Τζολί μετά τη μαστεκτομή

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της διάσημης ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, ο σουηδός καλλιτέχνης, Γιόχαν Άντερσον, δημιούργησε έναν πίνακα 32x34 εκατοστών που παρουσιάζει την Τζολί τόπλες όπως ο ίδιος την φαντάζεται μετά την επέμβασή της.

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της διάσημης ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, ο σουηδός καλλιτέχνης, Γιόχαν Άντερσον, δημιούργησε έναν πίνακα 32×34 εκατοστών που παρουσιάζει την Τζολί τόπλες όπως ο ίδιος την φαντάζεται μετά την επέμβασή της.

Ο Γιόχαν Άντερσον έγινε διάσημος όταν ζωγράφισε το μεταθανάτιο πορτρέτο της Έιμι Γουάινχαουζ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του αμφιλεγόμενου πορτρέτου θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Falling Whistles, η οποία μάχεται για την ειρήνη στο Κονγκό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της γκαλερί ArtBelow που πωλεί τον πίνακα, πρόκειται για έναν σκοπό που απασχολεί και την ίδια την ηθοποιό.

«Όταν ήμουν 15 ετών η μητέρα μου είχε επιθετικής μορφής καρκίνο του στήθους και η σκέψη του να υποβληθεί σε μαστεκτομή με τρόμαζε. Ήταν αρκετά τυχερή να εγχειριστεί, χωρίς να υποβληθεί σε μαστεκτομή» λέει ο καλλιτέχνης.

«Τα πρόσφατα νέα για την Αντζελίνα μου δημιούργησαν μια ανησυχία και με οδήγησαν να ζωγραφίσω αυτό το πορτρέτο. Υπάρχει μία αμηχανία στον τρόπο που στέκεται, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την φυσική ομορφιά του προσώπου της» προσθέτει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024