Έκρηξη σε σχολικό στο Πακιστάν στοίχισε τη ζωή σε 16 παιδιά και μία δασκάλα
Φιάλη αερίου σε σχολικό λεωφορείο στο Πακιστάν εξερράγη ενώ το όχημα βρισκόταν καθ' οδόν, προκαλώντας φριχτό θάνατο σε 16 παιδιά και μία δασκάλα που βρίσκονταν μέσα. Άλλα δέκα παιδιά τραυματίστηκαν.
Φιάλη αερίου σε σχολικό λεωφορείο στο Πακιστάν εξερράγη ενώ το όχημα βρισκόταν καθ’ οδόν, προκαλώντας φριχτό θάνατο σε 16 παιδιά και μία δασκάλα που βρίσκονταν μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αρχικά, η αστυνομία μιλούσε για 17 νεκρά παιδιά.
Άλλα δέκα παιδιά τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το Reuters επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκουριάτ, περίπου 170 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ισλαμαμπάντ.
Αρκετά οχήματα στο Πακιστάν χρησιμοποιούν φιάλες αερίου για την τροφοδοσία τους, εξαιτίας του χαμηλού κόστους.
«Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που βρισκόταν σε απόσταση μόλις μερικών χιλιομέτρων από το σχολείο των παιδιών» ανέφερε στο γαλλικό πρακτορείο ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Νταρ Άλι Χάτακ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρα που προκλήθηκε την ώρα που ο οδηγός του λεωφορείου άλλαζε την πηγή τροφοδοσίας καυσίμου του οχήματος, περνώντας από το φυσικό αέριο στο πετρέλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός


