«Όχι» στην άρση ασυλίας Δούρου και Κανέλλη για την υπόθεση Κασιδιάρη
Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ). Η Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ).
Η Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Παρά το γεγονός ότι η κ. Δούρου ζήτησε την άρση της ασυλίας της, η Επιτροπή αποφάνθηκε ομοφώνως αρνητικά, όπως και για την κ. Κανέλλη.
Ομοφώνως, ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Α. Μανδρέκα (για καταγγελία εναντίον της από την ΑΕΠΙ όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιτέας), του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Διακάκη (για ακάλυπτη επιταγή όταν ασκούσε το επάγγελμα της φαρμακοποιού) και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσή (για δύο υποθέσεις καταγγελιών εναντίον του όταν ήταν δήμαρχος Κρανούλας Ιωαννίνων και όταν ήταν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πίνδος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η λαμπερή συλλογή μεταλλίων του Ντουπλάντις: Έφτασε τα 23 χρυσά και τα 4 σερί σε Παγκόσμιο κλειστού
- Τουριστική σεζόν: Σκιά αβεβαιότητας ένα βήμα πριν από την εκκίνηση
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος
- Μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ευτυχισμένος μέσα σε 7 ημέρες;
- Ουκρανία – Ιράν: Παράλληλοι πόλεμοι σε τροχιά σύγκλισης
- Η ελληνική οικονομία των δύο ταχυτήτων και το πικρό ποτήρι της καθημερινότητας



