Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουλές: προλάβετε ή σταματήστε την εξέλιξή τους!

Ουλές: προλάβετε ή σταματήστε την εξέλιξή τους!

Εμπιστευτείτε τον μηχανισμό δράσης της σιλικόνης!

Το δέρμα είναι η ασπίδα του οργανισμού μας από τους περιβαλλοντικούς εισβολείς. Το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, γιατί αναπνέει, ανανεώνεται, αναδομείται, αναπλάθεται.
Αρκετές από εμάς έχουμε υποστεί κάποιο μικρό ή μεγάλο χειρουργείο, για οποιοδήποτε κοσμητικό ή γυναικολογικό λόγο ή ακόμη για μία απλή αφαίρεση θηλωμάτων, σπίλων κ.ά. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχουμε τραυματιστεί, στην καθημερινότητα του σπιτιού ή της δουλειάς μας. Όλες αυτές οι καταστάσεις, έχουν επιφέρει μία τοπική χάλαση του επιδερμικού φραγμού. Το αποτέλεσμα είναι η δυσλειτουργία πολλές φορές της συγκεκριμένης κεράτινης στιβάδας, στην προσπάθεια της επούλωσης του δέρματος. Αυτό μπορεί να καταλήξει στη δημιουργία ουλής.

Οι διεθνείς κλινικές συστάσεις1 που θεσπίστηκαν από 24 ευρωπαίους εξειδικευμένους επιστήμονες στη διαχείριση των ουλών, επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα χρήσης της σιλικόνης, σε κάθε στάδιο επούλωσης κάποιου τραύματος / τομής. Συστήνουν την εφαρμογή τόσο της γέλης σιλικόνης (Gel) όσο και φύλλων Silicon Clear Sheet & Silicone Fabric Sheet, για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση κάθε είδος ουλής.
Ο μηχανισμός δράσης της γέλης σιλικόνης (Gel) και των φύλλων Silicon Clear Sheet & Silicone Fabric Sheet τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των ουλών βασίζεται σε δύο κύριους παράγοντες:
α) Στην στεγανοποίηση της ανώριμης επιδερμίδας
β) Στην προαγωγή της φυσιολογικής ενυδάτωσης & λειτουργίας του δέρματος. Αυτό θα μας δώσει την επιθυμητή συρρίκνωση ή ακόμη και υποστροφή της ουλής.

Η ολοκληρωμένη σειρά (Gel, Silicon Clear Sheet & Silicone Fabric Sheet), με τους εξειδικευμένους κωδικούς προϊόντος, μας δίνει τη δυνατότητα να προλάβουμε ή και να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας ουλή όπου κι αν βρίσκεται στο σώμα μας.
• Χρησιμοποίησε, το Gel σιλικόνης σε σημεία όπως το πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ. Στεγνώνει άμεσα, δημιουργώντας ένα πολύ λεπτό φιλμ σιλικόνης και μάλιστα μπορείς άμεσα να βάλεις οποιοδήποτε είδος make-up επιθυμείς από πάνω.
• Εφάρμοσε τα μοναδικά φύλλα σιλικόνης Silicone Sheet Clear σε λείες περιοχές του σώματος που δεν καλύπτονται από ρούχα. Λόγω της μοναδικής τεχνολογίας Silon, που είναι κατασκευασμένα, είναι τα πιο λεπτά φύλλα σιλικόνης στην αγορά (πάχος <1mm), με αποτέλεσμα την άριστη εφαρμογή και λειτουργικότητα της περιοχής, προσφέροντάς σου την πιο «διακριτική» θεραπεία.
• Χρησιμοποίησε το μοναδικό φύλλο σιλικόνης Silicone Sheet Fabric το οποίο είναι καλυμμένο από τη μία του πλευρά με μια πολύ λεπτή, μεταξένιας υφής γάζα και είναι ιδανικό για καισαρική τομή, μαστεκτομή κ.ά. Συστήνετε για τις περιοχές που καλύπτονται από υφάσματα. Λόγω της μοναδικής τεχνολογίας Silon, που είναι κατασκευασμένα, είναι τα πιο λεπτά φύλλα σιλικόνης στην αγορά (πάχος <1mm), με αποτέλεσμα την άριστη εφαρμογή και λειτουργικότητα της περιοχής.
Η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και οικονομική καθώς αρκεί πολύ μικρή ποσότητα από το Gel σιλικόνης για να καλύψει την ουλή, ενώ τα φύλλα σιλικόνης Silicone Sheet Fabric & Clear μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά μέχρι και έξι εβδομάδες αρκεί να πλένονται μια φορά την ημέρα.

Συμβουλευθείτε το γιατρό σας και επιβεβαιώστε την επιλογή σας, ότι μετά από οποιαδήποτε μικροεπέμβαση ή καισαρική τομή, θα προλάβετε κάθε είδος ουλής χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη σειρά σιλικόνης με τους παραπάνω πέντε κωδικούς
1 Middelkoop E., Monstrey S., Teot L., Vranckx JJ, Scar Management Practical Guidelines, 2011

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dermatix.gr

in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024