Μίνι αναστάτωση στην πλαζ Βουλιαγμένης, λόγω εντοπισμού οβίδας
Άνοιξε το μεσημέρι η πλαζ της Βουλιαγμένης, η οποία είχε κλείσει για αρκετή ώρα το πρωί μετά τον εντοπισμό από λουόμενο οβίδας στη θαλάσσια περιοχή. Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του Στρατού, οι οποίοι εξουδετέρωσαν την οβίδα.
Άνοιξε το μεσημέρι η πλαζ της Βουλιαγμένης, η οποία το πρωί έκλεισε για λόγους ασφαλείας, μετά τον εντοπισμό από λουόμενο οβίδας στη θαλάσσια περιοχή.
Στο σημείο που βρέθηκε η οβίδα, η θάλασσα είχε βάθος 3,5 μέτρα. Στην ακτή την έβγαλε ο ίδιος ο λουόμενος και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του στρατού.
Νωρίτερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής, είχαν απομακρύνει τους πολίτες από το σημείο, αποκλείοντας την περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων

