Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι παντρεμένες του Χόλιγουντ έχουν θέμα

Οι παντρεμένες του Χόλιγουντ έχουν θέμα

Φωτό.: ABACAPRESS.COM Χωρίς αμφιβολία, η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας ήταν η διπλά μαστεκτομή της Angelina Jolie η οποία θέλησε έτσι να μειώσει την πιθανότητα να νοσήσει από καρκίνο καθώς έχει διαγνωστεί ότι έχει το επικίνδυνο γονίδιο. Αυτό που την τρομάζει περισσότερο είναι να μην υποστούν τα παιδιά της το σοκ του χαμού της καθώς και […]

Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Χωρίς αμφιβολία, η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας ήταν η διπλά μαστεκτομή της Angelina Jolie η οποία θέλησε έτσι να μειώσει την πιθανότητα να νοσήσει από καρκίνο καθώς έχει διαγνωστεί ότι έχει το επικίνδυνο γονίδιο. Αυτό που την τρομάζει περισσότερο είναι να μην υποστούν τα παιδιά της το σοκ του χαμού της καθώς και η ίδια είχε χάσει την μητέρα της η οποία ήταν καρκινοπαθής.
«Η απόφαση να προχωρήσει μια γυναίκα σε μαστεκτομή δεν είναι εύκολη. Χρειάζετια να το πάρεις πραγματικά απόφαση και χαίρομαι που το έκανα. Ετσι, οι πιθανότητές για ανάπτυξη καρκίνου του μαστού έχουν μειωθεί από 87 τοις εκατό σε κάτω από 5 τοις εκατό. Μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται ότι θα με χάσω».
Το θεσμό της οικογένειας θέλησε να εξάρει η Kylie Bisutti, το πρώην προκλητικό μοντέλο της Victoria Secret. Όπως δήλωσε η ίδια «ο χώρος του μόντελινγκ ευνοεί το φλερτ. Δεν μου άρεσε να φλερτάρω με τους γύρω μου και να κάνω τον άνδρα μου να αισθάνεται άσχημα. Δεν μου ζήτησε ποτέ ο ίδιος να εγκαταλείψω το μόντελινγκ αλλά το ξέρω ότι αυτή η δραστηριότητα μου τον πληγώνει».
Τόνισε δε, στη σχετική συνέντευξη που έδωσε στο huffington post.com, ότι ο σύζυγος της ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός και προσευχόταν για εκείνη. Και οι προσευχές του έπιασαν και η Bisutti βρήκε το δρόμο το σωστό. Εξάλλου, η ίδια αποκαλύπτει ότι όλο αυτό το διάστημα ο Θεός της «μιλούσε» παροτρύνοντας την να εγκαταλείψει τις πασαρέλες γιατί δεν ταιριάζει σε αυτόν τον (κολασμένο) κόσμο. (Θου Κύριε…)
Και για το τέλος σας έχουμε κάτι πιο έξαλλο που αποδεικνύει αυτό που τόσες φορές έχουμε υποστηρίξει: ο γάμος δεν σκοτώνει το σεξ. Το δήλωσε ευθαρσώς και η ηθοποιός Lisa Rinna «Είμαστε σατανικά kinky στο κρεβάτι». Η Lisa είναι παντρεμένη με τον 62χρονο, επίσης ηθοποιό Harry Hamlin 16 χρόνια και όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια τα περνάνε ζάχαρες.

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024