Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ηρωική απόφαση» λέει ο Μπραντ Πιτ για τη διπλή μαστεκτομή της Τζολί

«Ηρωική απόφαση» λέει ο Μπραντ Πιτ για τη διπλή μαστεκτομή της Τζολί

«Ηρωική» χαρακτήρισε ο Μπραντ Πιτ την απόφαση της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, για να αποτρέψει τον πολύ αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο. «Έχοντας το προνόμιο να παρακολουθήσω την απόφαση αυτή, θεωρώ ότι η επιλογή της Άντζι, όπως και πολλών άλλων γυναικών που βρίσκονται στην κατάστασή της, είναι απολύτως ηρωική» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στην Evening Standard.

«Ηρωική» χαρακτήρισε ο Μπραντ Πιτ την απόφαση της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, καθώς διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών, λόγω της παρουσίας του γονιδίου BRCA1.

«Έχοντας το προνόμιο να παρακολουθήσω την απόφαση αυτή, θεωρώ ότι η επιλογή της Άντζι, όπως και πολλών άλλων γυναικών που βρίσκονται στην κατάστασή της, είναι απολύτως ηρωική» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στην Evening Standard.

Με δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησε τους ιατρούς «για τις φροντίδες και την προσοχή τους», τονίζοντας:

«Αυτό που θέλω είναι να ζήσει μια μακρά ζωή με καλή υγεία μαζί μου και με τα παιδιά μας. Αυτή είναι μια ευτυχισμένη ημέρα για όλη μας την οικογένεια».

Επίσης, μιλώντας στην εφημερίδα USA Today, ο Πιτ δήλωσε:

«Θα μπορούσε να κρατήσει το θέμα εντελώς μυστικό […] Αλλά για την ίδια ήταν πολύ σημαντικό να μοιραστεί την ιστορία και να καταλάβουν οι άλλοι ότι αυτό δεν χρειάζεται να είναι κάτι τρομαχτικό. Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, και κάτι που κάνει δυνατότερο τόσο εσένα όσο και εμάς τους υπόλοιπους».

«Eίναι τόσο μεγάλη η ανακούφιση να έχουμε αντιμετωπίσει όλο αυτό και να μην έχουμε αυτό το φάντασμα πάνω από τα κεφάλια μας. Να ξέρουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα μας επηρεάσει. Το πιο πολύτιμο πράγμα για εμένα είναι η οικογένειά μου. Δεν θα καταφέρει να μου την πάρει» πρόσθεσε.

Η ίδια η Τζολί δήλωσε πως ο Μπραντ Πιτ ήταν ένα μεγάλο στήριγμα στην περιπέτεια της υγείας της.

«Καταφέραμε να βρούμε στιγμές για να γελάμε μαζί. Η επέμβαση δεν άφησε παρά μικρές ουλές που δεν θα σοκάρουν τα παιδιά μου αν τις δουν. Προσωπικά δεν νιώθω λιγότερο γυναίκα. Αισθάνομαι πιο δυνατή που έκανα μια σημαντική επιλογή, η οποία δεν μειώνει σε τίποτε τη θηλυκότητά μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024