Οι αλλαγές στο Δημόσιο στο επίκεντρο συνάντησης Μανιτάκη με ΠΑΣΟΚ
Με αντικείμενο τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση έγινε με αφορμή το σχέδιο νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που βρίσκεται σε διαβούλευση και με το οποίο περνά στη φάση της υλοποίησης η αξιολόγηση των δομών στο Δημόσιο.
Με αντικείμενο τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Η συνάντηση έγινε με αφορμή το σχέδιο νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που βρίσκεται σε διαβούλευση και με το οποίο περνά στη φάση της υλοποίησης η αξιολόγηση των δομών στο Δημόσιο.
Ο κ. Μανιτάκης ενημέρωσε επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των συγχωνεύσεων-καταργήσεων φορέων του Δημοσίου, το πρόγραμμα κινητικότητας, τις αποχωρήσεις και προσλήψεις με αναλογία 1/1, καθώς και για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για τον εξορθολογισμό του δημοσίου τομέα.
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο εισηγητής Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Ντόλιος και ο υπεύθυνος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χρήστος Πρωτόπαπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέκλεισε τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες
- Στήριξη στον θεσμό της αναδοχής από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
- Ανοίγουν μέτωπο στην Ερυθρά Θάλασσα οι Χούθι – «Είμαστε πλήρως έτοιμοι στρατιωτικά»
- Κομισιόν: «Πλαστές» 1 στις 3 εκπτώσεις την Black Friday και τη Cyber Monday
- Μάρκος Βαφειάδης: Η τρικλοποδιά
- Το Pornhub στο στόχαστρο – Η ΕΕ προειδοποιεί τις πορνογραφικές πλατφόρμες για την πρόσβαση παιδιών
