Οι αλλαγές στο Δημόσιο στο επίκεντρο συνάντησης Μανιτάκη με ΠΑΣΟΚ
Με αντικείμενο τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση έγινε με αφορμή το σχέδιο νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που βρίσκεται σε διαβούλευση και με το οποίο περνά στη φάση της υλοποίησης η αξιολόγηση των δομών στο Δημόσιο.
Με αντικείμενο τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Η συνάντηση έγινε με αφορμή το σχέδιο νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που βρίσκεται σε διαβούλευση και με το οποίο περνά στη φάση της υλοποίησης η αξιολόγηση των δομών στο Δημόσιο.
Ο κ. Μανιτάκης ενημέρωσε επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των συγχωνεύσεων-καταργήσεων φορέων του Δημοσίου, το πρόγραμμα κινητικότητας, τις αποχωρήσεις και προσλήψεις με αναλογία 1/1, καθώς και για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για τον εξορθολογισμό του δημοσίου τομέα.
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο εισηγητής Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Ντόλιος και ο υπεύθυνος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χρήστος Πρωτόπαπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

