Υπόθεση ασέλγειας με θύματα ανήλικα παιδιά σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού. Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν φρίκη.
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.
Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν φρίκη.
Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο 40χρονος πατέρας υποχρέωνε το γιο να βιάζει τη μητέρα του, ενώ φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν


