«Πικ Νικ στη Φύση» για την ενίσχυση του έργου της «Μέριμνας»
Ανοιξιάτικη γιορτή διοργάνωσαν οι Φίλοι της «Μέριμνας», σε ένα μεγάλο ελαιώνα, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και να λάβουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες και οργανωμένα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, όπως κυνήγι του θησαυρού, τοξοβολία, πατατοδρομίες και πολλά άλλα που επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα «Ευπαλίνος».
Συμμετείχαν το Μουσείο της Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, το «Θέατρο του Παπουτσιού Πάνω στο Δέντρο», οι Έλληνες Πρόσκοποι ενώ οι φοιτήτριες της σχολής Νίκου Αμάραντου ζωγράφιζαν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που ήθελαν κάτι πρωτότυπο.
Πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στα μονοπάτια με τον Φοίβο Τσαραβόπουλο και να ακούσουν και να παρατηρήσουν πράγματα για τη φύση που δε γνώριζαν. Τα πόνι του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου ενθουσίασαν τους μικρούς φίλους του Πικ Νικ.
Συγκεντρώθηκαν πολλά παιχνίδια και βιβλία, από τα παιδιά που έφεραν μαζί τους κάποιο παιχνίδι για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας.
Τα έσοδα του πικ νικ θα διατεθούν στην «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι» της «Μέριμνας». Η Υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους έως 18 ετών που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο μιας τέτοιας ασθένειας, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.
Η Μέριμνα συνεργάζεται με τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.
health.in.gr
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»

