Η νέα εβδομάδα στο «Πρωινό mou» καλωσόρισε την Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα μητέρα δυο παιδιών, που εξακολουθεί να γοητεύει τον μεν ανδρικό πληθυσμό για τα κάλλη της, τον δε γυναικείο για τις αρετές της ως μητέρα και οικογενειάρχης.
Η Νόνη Δούνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κατά την διάρκεια των σπουδών της. Πριν μπει στον χώρο της μόδας είχε κάνει διάφορες δουλειές όπως πωλήτρια, υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο και barwoman.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Glam», η πρώτη της επίδειξη μόδας ήταν πάνω σε ένα φέριμποτ, που πήγαινε στις Σπέτσες. Η σημαντικότερη στιγμή για την καριέρα της ήταν όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη».
Έκτοτε, απέδειξε ότι έχει ταλέντο όχι μόνο στην παρουσίαση, αλλά και στην υποκριτική. Μετά την κέρδισε η τηλεόραση, στην οποία έλαβε μέρος σε σειρές ως guest αλλά και ως πρωταγωνίστρια και σε τηλεοπτικές εκπομπές.
«Έλα να αγαπηθούμε» τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 το 2006, με συμπρωταγωνιστή τον Λάμπη Λιβιεράτο,
«Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» με συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Παρτσαλάκη το 2005 στον Alpha, όπου υποδύεται τη ψυχαναλύτρια και προσπαθεί να …θεραπεύσει τον κο Παρτσαλάκη! Η Νόνη με γυαλιά και στενό ταγιεράκι που αφήνει ακάλυπτες τις ατέλειωτες γάμπες της είχε κάνει αίσθηση και πολλοί την είχαν χαρακτηρίσει την πιο σέξι εμφάνισή της.
«Αχ…και νά ξερες» το 2002,
«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» το 1997 στον ΑΝΤ1.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Γονείς από κούνια», που προβαλλόταν κάθε Κυριακή στις 12:00 από τον ΣΚΑΙ το 2011 αφορούσε αποκλειστικά τα παιδιά και τους γονείς, σε σχέση με το μεγάλωμά τους. Μια δική της πρόταση για το κόνσεπτ της εκπομπής, που ευοδώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Στον κινηματογράφο το 2000 έπαιξε μόνο στην ταινία «Χαμένος Παράδεισος», ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία Θανάση Αντωνίου, δίπλα στον Πασχάλη Τσαρούχα, την Κατερίνα Μουτσάτσου και άλλους ηθοποιούς.


Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη και έχει δυο παιδιά την 4χρονη κορούλα της, Ζαφειρία και τον 5χρονο γιο της, Στάθη.