Ευφραιμίδη Μαρίλη

Συμπτώματα: Αφυδατωμένη επιδερμίδα, αίσθηση ‘τραβήγματος,’ ρυτίδες. Η ηλιακή ακτινοβολία, η κεντρική θέρμανση, το αir-conditioning, η περιβαλλοντική ρύπανση και το στρες επιβαρύνουν την επιδερμίδα, προκαλώντας την πρόωρη γήρανσή της.
Η Λύση: Οι αντιγηραντικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων φυσικού, ακατέργαστου αβοκάντο και αγνού λαδιού ελιάς συνδυάζονται σε μια εντατική θεραπεία ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το λαιμό, πλούσια σε θρεπτικά, μαλακτικά και αναπλαστικά στοιχεία και φυτικές βιταμίνες Α, Β6, C & E.
Απλώστε στο πρόσωπό σας το Λάδι για Ενυδάτωση και Θρέψη με Αβοκάντο και Ελιά της Benostan (€19,50 τα 30ml, στα φαρμακεία) και θα νιώσετε μία πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας ενώ συγχρόνως θα προσφέρετε την πιο πλούσια φροντίδα στο δέρμα. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς: Parabens, Colors, Silicon, Propylene Glycol, Mineral Oils, Ethanolamines.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κερδίσετε ένα από τα 10 προϊόντα Λάδι για Ενυδάτωση και Θρέψη με Αβοκάντο και Ελιά της Benostan. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την 1η Μαϊου. Οι νικητές που θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα).

woman.in.gr