«Οι Νέοι Φάκελοι», 23/4 ΣΚΑΙ
Μέσα από μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της κρίσης προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος κέρδισε και ποιος έχασε από την χρεοκοπία της Αργεντινής αλλά και στο τι έχει συμβεί από τότε μέχρι σήμερα στη χώρα που άλλοι θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση και άλλοι παράδειγμα προς αποφυγή για την Ελλάδα.
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο κέντρο της ιστορίας εξομολογούνται στην κάμερα των Νέων Φακέλων τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν, τα λάθη που έκαναν και τι θα συμβούλευαν την Ελλάδα μέσα από την δική τους εμπειρία. Πρέπει η Ελλάδα να ακολουθήσει τα βήματα της Αργεντινής;
Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών της χώρας, ο τότε πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, γνωστός για την φυγή του με το ελικόπτερο, ο υπουργός οικονομικών Ντομίνγκο Καβάλο, οι διοικητές των τραπεζών, οι πιο ισχυροί επιχειρηματίες αλλά και οι απλοί πολίτες μίας χώρας της οποίας η οικονομική ιστορία αποτελεί ερωτηματικό για τους Έλληνες όσο καμίας άλλης χώρας ρίχνουν φως στα γεγονότα μίας χρεοκοπίας που δώδεκα χρόνια αργότερα έχει αφήσει τα σημάδια της χαραγμένα στην μνήμη τους.
- Ιράν: «Μη εχθρικά πλοία» μπορούν να διέλθουν από τo Oρμούζ – Επιστολή στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό
- Μονακό – Μιλάνο 90-85: Επέστρεψε από το -12 και πέτυχε τρίτη σερί νίκη
- Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβιώνουν το «Like a Virgin» στη Βενετία
- Συγκλονιστική εξομολόγηση από Μπαντόσα: «Αυτός ο καταραμένος φόβος – Η Πάουλα δεν έφυγε, θα επιστρέψει»
- Ιράν: Η Μεγάλη Βρετανία θα ηγηθεί δύναμης για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με τους Times
- «Βάλτ’ τα όλα σε θυρίδα», «δύο μαγαζιά είναι σε εικονική εταιρεία» – Οι διάλογοι του κυκλώματος με τις απάτες στον ΕΦΚΑ

